Cacao Barry Ciocolata Alba 34 % Zephyr, 1 Kg, Cacao Barry (CHW-N34ZEPH-E1-U68)

Cacao Barry Ciocolata Alba 34 % Zephyr, 1 Kg, Cacao Barry (CHW-N34ZEPH-E1-U68)

106,96 RON
 

Cacao Barry Ciocolata Alba 34 % Zephyr, 1 Kg, Cacao Barry (CHW-N34ZEPH-E1-U68)

106,96 RON
Livrare gratuita
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
deliciudeciocolata.ro
Descrierea produsului
Zephyr Ciocolata Alba 34% de la Cacao Barry. Ciocolata alba veritabila Zephyr este o ciocolata usor dulce cu o textura cremoasa si un gust puternic de lapte integral produsa din unt de cacao pur 100%. Ciocolata alba premium Zephyr este produsa din boabe de cacao din regiunea de vest a Africii, varietatea Forastero, si astfel obtinunduse o textura delicata si o aroma puternica de lapte. Ciocolata alba Zephyr este perfecta pentru modelare formelor de ciocolata, scufundare sau acoperirea dulciurilor de cofetarie, patiserie (crema, mousse) si toate decorartiunile. Aceasta ciocolata alba este, de asemenea, ideala ca baza pentru glazuri colorate. Colorarea glazurilor se poate face cu colorantii liposolibiliDropsurilor de ciocolata au o dimensiune de + - 2g si iti usureaza viata pentru dozare practica, topire mai rapida si pentru cristalizare (temperare) simplificata. Recomandari pentru cristalizare rapida si usoara : Intr-o masina de temperat sau intr-un cuptor, topiti ciocolata la 40 C. Odata topita, amestecati in jur de 1 3 din ciocolata ne-topita. Amestecati cu o spatula. Acest lucru va reduce temperatura la 26 C, care este temperatura ideala pentru utilizarea ciocolatei (temperatura ciocolatei trebuie mentinuta la 28 C pe tot parcursul lucrului). Utilizarea Cuptorului cu microunde : urmati aceeasi metoda intr-un recipient potrivit. Aceasta este o tehnica rapida, dar necesita mare vigilenta in timpul topirii deoarece ciocolata se poate arde (carameliza) foarte repede. Ciocolalata alba Zephyr este ideala in combinatie cu: Curry, Fleur De Sel, Busuioc, Anason, Sofran, Menta, Cocos, Fructul Pasiunii, Visine, Mar verde, Grapefruit, Mar rosu, Gin, Brandy, Sampanie, Caramel, Fistic, Otet balsamic, Branzeturi creamoase, Ceai Earl Grey, Trandafir, Trufe. DeliciuDeCiocolata. ro Recomandata ciocolata alba Zephyr si pentru fantana de ciocolata, ganas de patiserie, mousse, inghetata, ganache torturi. Ingrediente : zahar, unt de cacao, Lapte praf integral, Lapte praf degresat, emulsificator: lecitina de Soia .

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.