Callebaut Batoane Ciocolata Neagra Termostabila 44%, 1.6 kg, Callebaut (TB-55-8-356)

Callebaut Batoane Ciocolata Neagra Termostabila 44%, 1.6 kg, Callebaut (TB-55-8-356)

103,95 RON

Ofertele pentru produsul

 

Callebaut Batoane Ciocolata Neagra Termostabila 44%, 1.6 kg, Callebaut (TB-55-8-356)

103,95 RON
Livrare gratuita
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
deliciudeciocolata.ro
Descrierea produsului
Inima celor mai grozave rulouri si produse de patiserie daneza, aceste bastoane clasice termostabile din ciocolata neagra (amaruie) 100% nu va vor dezamagi. Cu gust intens de cacao si reteta lor speciala, continand mai putin unt de cacao , rezista la temperatura cuptorului de pana la 200 C fara arsuri. Toata famila le va adora, cu siguranta. Acest baton de ciocolata veritabila neaga, termostabila, cu minim 44% cacao si o lungime 8 cm, este ideal pentru produsele de panificatie (cornuri, croissante) care necestita coacere. Dimensiuni: Lungime 78 mm - 82 mm Latime 8 mmIngrediente : zahar, masa de cacao, unt de cacao, emulsificator: lecitina de Soia, aroma naturala de vaniliePosibil alergeni: Poate contine urme de lapte . Substanta uscata de cacao, minim 44%. Valori nutritionale: medii pe 100 gprodus: Energie 495 kcal2071 kJ, Total gasimi 25,6 g (din care acizi grasi saturati: 15,3 g), Carbohidrati: 56,2 g, (din care zaharuri: 53,4 g), Proteine 5,3 g, Fibre 8,3 g, Sare 0,01 g Conditii de pastrare: A se pastra in incaperi racoroase, curate si uscate (umiditatea relativa a aerului de maxim 70%) fara mirosuri puternice si ferit de razele soarelui. Temperatura de depozitare: 12 - 20 C.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.