Valrhona Ciocolata Alba Ivoire 35 %, 3 Kg, Valrhona (4660)

Valrhona Ciocolata Alba Ivoire 35 %, 3 Kg, Valrhona (4660)

478,80 RON
 

Valrhona Ciocolata Alba Ivoire 35 %, 3 Kg, Valrhona (4660)

478,80 RON
Livrare gratuita
In stoc
spre magazin »
deliciudeciocolata.ro
Descrierea produsului
Ivoire este ciocolata alba clasica a producatorului francez de ciocolata premium Valrhona, cu un continut minim de 35% unt de cacao, doar usor indulcita, aroma delicata de lapte si vanilie si o textura cremoasa. David Briand, Master pastry chef trainer la Ecole Valrhona, ne vorbeste despre Ivoire:Este o ciocolata pe care trebuie sa o aveti, o ciocolata alba legendara care mi-a permis sa creez multe retete. Profilul ei se potriveste perfect cu toate tipurile de fructe. Recomandata pentru urmatoarele aplicari: Acoperire, Modelare, Tableta, Mousse, Creme si Ganas, Inghetata si Sorbet. Depozitare: incaperi racoroase si uscate, ferita de razele soarelui, temperaturi 16-18 C. Dupa deschidere, sigilati bine produsul, pentru a isi pastra proprietatile. Temperare: incalziti ciocolata la 45-48 C; pastrati in castron un sfert din cantitate, iar restul de trei sferturi turnati-o pe suprafata de lucru si intindeti-o constant cu o spatula pana ajunge la o temperatura de 26-27 C. Amestecati apoi aceasta cu ce ati pastrat separat si asigurati-va ca aduceti ciocolata la 28-29 C. In acest moment este perfecta pentru a lucra! Ingrediente: zahar 42,9%, unt de cacao 35,0%, lapte praf integral 21,5%, emulsificator (lecitina de soia) 0,5%, extract natural de vanilie 0,02%. Poate contine urme de fructe cu coaja lemnoasa si gluten!

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.