Valrhona Ciocolata Neagra 70% Guanaja, 3kg, Valrhona (4653)

Valrhona Ciocolata Neagra 70% Guanaja, 3kg, Valrhona (4653)

364,81 RON
 

Valrhona Ciocolata Neagra 70% Guanaja, 3kg, Valrhona (4653)

364,81 RON
Livrare gratuita
In stoc
spre magazin »
deliciudeciocolata.ro
Descrierea produsului
Cuvertura Ciocolata Neagra veritabila cu 70% cacao - Guanaja In 1986, Valrhona a creat cea mai amara ciocolata din lume cu 70% cacao. A fost cu adevarat o realizare remarcabila! Continutul ridicat de cacao a necesitat o reevaluare completa a modului in care se faceau lucrurile. Aici a inceput selectia precisa de cacao, deoarece, cu o proportie atat de mica de zahar, nu exista nimic pentru a masca imperfectiunile. Cacao a fost, prin urmare, selectata in functie de profilul sau aromatic pentru a crea amestecuri echilibrate cu o aroma unica. Guanaja a revolutionat imediat piata si a devenit un produs de referinta. Numele sau, Guanaja, este un omagiu adus primelor boabe de cacao oferite lui Cristofor Columb cand a ajuns pe insula caraibeana Guanaja la 30 iulie 1502. Guanaja este o subtila combinatie de profiluri aromatice de cacao tipice pentru Trinidad, Republica Dominicana, Jamaica, Ghana, Cote d 39;Ivoire si Madagascar. Aceste profiluri sunt amestecate pentru a obtine aroma unica si constanta a lui Guanaja, care este atat amara, cat si eleganta. Acest amestec, produs impecabil incepand din 1986, reprezinta o demonstratie de adevarata pricepere si indemanare. Guanaja, ciocolata neagra iconica de la Valrhona, are un amestec complex de diferite profiluri aromatice: Profilul de aroma: Echilibrat Note secundare: Prajit Un strop de : Amarui Valrhona Guanaja chipsuri de ciocolata neagra este creata pentru o gama larga de utilizare. Aplicare optima:pentru Inghetata si Sorbet. Aplicatii recomandate:Acoperire - Turnare in forme - Tablete - Amestec de crema si Ganache Guanaja este o ciocolata neagra veritabila delicioasa din gama producatorului francez de ciocolata premium Valrhona, eleganta cu note dulci-amarui. Este o ciocolata veritabila care dezvaluie o intreaga gama aromatica si complexa de fructe, cafea, melasa si note florale. Se combina foarte bine cu fructe uscate, fructe de padure, ghimbir, boabe Tonka, unt sarat caramelizat. Recomandata pentru urmatoarele aplicari: Acoperire, Modelare, Tableta, Mousse, Creme si Ganas, Inghetata si Sorbet. Depozitare : incaperi racoroase si uscate, ferita de razele soarelui, temperaturi 16-18 C. Dupa deschidere, sigilati bine produsul, pentru a isi pastra proprietatile. Compozitie: 70% cacao (min), zahar 28%, grastime 42% . Ingrediente : Boabe de cacao, zahar, unt de cacao, emulsificator (lecitina de floarea soarelui), extract natural de vanilie. Lapte (produse intr-o fabrica care utilizeaza lapte). Poate contine urme de fructe cu coaja lemnoasa, soia!

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.